Adományajándékok

Adományajándékok

2017. naptár

Adományozz egyesületünknek legalább 2500 Ft-ot, és tiéd lehet ez a csodálatos falinaptár Csíkos István lélegzetelállító állatfotóival és elgondolkodtató idézetekkel minden hónapra. Vegánok lenyűgözésére, valamint még nem vegán barátok és családtagok finom motiválására kitűnő eszköz.

Adományodat ide küldheted:
Vegán Állatvédelem Egyesület
16200106-11567330 (Magnet Bank)

Könyvek

A könyvet pdf formátumban ingyenesen le tudod tölteni ezen a linken. Ha szeretnél valódi könyvformában hozzájutni, itt az oldalon üzenetben meg tudod rendelni. A könyveknek nincs meghatározott áruk, tetszőleges adomány ellenében küldjük, hiszen nem vagyunk üzleti vállalkozás, számunkra az a fontos, hogy eljussanak az emberekhez ezek az anyagok és segítsék őket a vegánná válásban. Az adományt egyesületünk számlájára tudod utalni, mi pedig postán küldjük a könyvet.
Valamint megtalálod a Kozmosz Vegán Étteremben egyesületünk állandó adománygyűjtő standjánál becsületkasszás rendszerben.

Adományodat ide küldheted:
Vegán Állatvédelem Egyesület
16200106-11567330 (Magnet Bank)

Bonifert Anna - Állatvédők könyve

Bonifert Anna - Miért vegán?

Bonifert Anna - Vegán leszek!

Ingyen letölthető e-bookok

Ha szeretsz digitálisan olvasni, vagy csak gyorsan átküldenéd a könyvek valamelyikét egy ismerősödnek, töltsd le ingyen Bonifert Anna nagy sikerű könyveit pdf formátumban! Kattints a képre a linkért!

Bonifert Anna - Állatvédők könyve

Bonifert Anna - Miért vegán?

Bonifert Anna - Vegán leszek!

Szórólapok

Állatvédelmi szórólap

Ha szeretnél szórólapunkból rendelni és kihelyezni valahol (pl.: egyetemek, állatorvosi várók, kávézók, bioboltok stb) jelentkezz a Vegán Állatvédelem facebook oldalán üzenetben vagy emailben a veganallatvedelem@gmail.com címen.

Ha magad szeretnéd kinyomtatni, vagy online terjeszteni, innen tudod letölteni a szórólapot:

Nyomdai formátum

Kitűzők

Állatvédelmi kitűzők

Ha szeretnél kitűzőinkből rendelni, jelentkezz a Vegán Állatvédelem facebook oldalán üzenetben vagy emailben a veganallatvedelem@gmail.com címen.