Adományajándékok

Adományajándékok

Könyvek

A könyvet pdf formátumban ingyenesen le tudod tölteni ezen a linken. Ha szeretnél valódi könyvformában hozzájutni, itt az oldalon üzenetben meg tudod rendelni. A könyveknek nincs meghatározott áruk, tetszőleges adomány ellenében küldjük, hiszen nem vagyunk üzleti vállalkozás, számunkra az a fontos, hogy eljussanak az emberekhez ezek az anyagok és segítsék őket a vegánná válásban. Az adományt egyesületünk számlájára tudod utalni, mi pedig postán küldjük a könyvet.
Valamint megtalálod a Kozmosz Vegán Étteremben egyesületünk állandó adománygyűjtő standjánál becsületkasszás rendszerben.

Adományodat ide küldheted:
Vegán Állatvédelem Egyesület
16200106-11567330 (Magnet Bank)

Bonifert Anna - Állatvédők könyve

Bonifert Anna - Miért vegán?

Bonifert Anna - Vegán leszek!

Ingyen letölthető Vegán Világ újság

Januárban megálmodtuk és íme, már itt van a két kezünkben: az első nyomtatásban is megjelenő ingyenes vegán újság magyar nyelven. PDF formát itt le tudjátok tölteni és terjeszteni digitális formában:

Vegán Világ 2017/1.

Vegán Világ 2017/2.

Vegán Világ 2018/1.

Vegán Világ 2018/2.

Szórólapok

Állatvédelmi szórólap

Ha szeretnél szórólapunkból rendelni és kihelyezni valahol (pl.: egyetemek, állatorvosi várók, kávézók, bioboltok stb) jelentkezz a Vegán Állatvédelem facebook oldalán üzenetben vagy emailben a:
veganallatvedelem@gmail.com címen.

Ha magad szeretnéd kinyomtatni, vagy online terjeszteni, innen tudod letölteni a szórólapot:

Nyomdai formátum

Kitűzők

Vegánállatvédelmi kitűzők

Ha szeretnél kitűzőinkből rendelni, jelentkezz a Vegán Állatvédelem facebook oldalán üzenetben vagy emailben a veganallatvedelem@gmail.com címen.