Gordon Ramsay vegán menüt kínál az éttermében!

Egykor dühös ellenzője volt a vega és vegán ételeknek, ma azonban már vegán menüt kínál a Bread Street Kitchen-ben, hogy ezzel tisztelegjen a Veganuary 2019 mozgalom előtt! S ő csak egyike a sok üzletembernek, akik meglátták ebben a mozgalomban a lehetőséget. Idén már elkezdték a „vegan rush” kifejezést használni, amolyan vegán rohamként, vagy gyorsan terjedő vírusként címkézni azt a hirtelen fellendülést, amit az igényekben tapasztalnak a szolgáltatók és termelők. A Veganuár számukra is remek lehetőség, hogy megmutassák vendégeiknek, fogyasztóiknak a növényi kínálatukat.

Kezd az élményt egy különleges sütőtök levessel – ajánlja Gordon – főételnek kóstold meg a szarvasgombás rizottót,  különböző pizzákat, pesztókat, zárd Gordon Ramsay saját csokis, avokádós, mandulás habjával!

Ebből is látható, hogy a vegán mozgalom nem az élelmiszer-, és szolgáltatóipar megdöntésére hajt, hanem a reformjára. Senkinek nem kell tönkre mennie, pusztán új alapanyagokkal dolgoznia és alkotnia!

Még mindig nem késő feliratkozni a nemzetközi Veganuray2019 mozgalomba, vagy a hazai jelenleg 650 fős Veganuár csoportba!

 

Bonifert Anna